Jonathan Demoor
Jonathan Demoor ACTEUR - ZANGER

Nieuws


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Nieuws: Jonathan als Oliver IV in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-09 00:55

Ook benieuwd naar Jonathan als Oliver IV in Love Story? Nog het gehele weekend zal Jonathan de rol van Freek Bartels overnemen.

Boek uw kaarten http://www.luxortheater.nl/94-1040-Love-Story

Nieuws: Jonathan vanavond op in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-07 15:38

vanavond mag Jonathan op als Oliver in de musical Love Story. Hij vervangt Freek Bartels die een blessure heeft aan zijn rug .

Nieuws: Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-04 22:58

De première van de musical Love Story, die vanavond te zien zou zijn in Stadsschouwburg Haarlem, wordt uitgesteld. Wegens een beknelling van een zenuw in de rug van hoofdrolspeler Freek Bartels is het voor hem onmogelijk om de première te spelen vanavond. Er zal een alternatieve premièredatum gezocht worden zodra Freek helemaal hersteld is. Met alle genodigden wordt contact opgenomen.

“Een première uitstellen is altijd een hele moeilijke beslissing omdat er veel partijen bij betrokken zijn, maar de gezondheid van onze acteurs staat in dit geval voorop”, zo laat algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties Tanja Dik in een reactie weten. Hoofdrolspeler Freek Bartels heeft last van een beknelde zenuw in zijn rug. Daarom is hij niet in staat om te spelen. “Wij hadden goede hoop dat hij met een dag en nacht rust weer zou kunnen spelen vanavond, maar dat is helaas anders gebleken.” Tanja Dik vertelt dat Freek veel pijn heeft en zich moeilijk kan bewegen. “In overleg met de arts en fysiotherapeut is vanochtend besloten dat hij geen voorstelling kan spelen vandaag.

De understudy Jonathan Demoor wordt versneld ingewerkt om Freek, indien nodig, te vervangen.” De andere hoofdrolspeler in het stuk is Celinde Schoenmaker. Zij twittert maandagmiddag dat ze haar collega veel beterschap wenst. “Het komt goed’, besluit ze. 

Nieuws: Interview Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-10-25 23:55

Nog maar enkele dagen en dan is het zover, de  première van Love Story.

Tescreations.nl zocht de twee hoofdrolspelers Freek Bartels en Celinde Schoenmaker en hun understudies Jonathan Demoor en Liss Walravens voor en tijdens de repetitie op en legde hen een aantal vragen voor.
 

Nieuws: Achter de schermen: Zalando

Geplaatst door: Webmaster op 2013-10-01 20:03

Nieuws: Repetitie Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-09-22 10:10

Inmiddels zijn de repetities van Love Story in volle gang!

Nieuws: Zalando reclame

Geplaatst door: Webmaster op 2013-08-26 21:29

Nieuws: Jonathan Demoor understudy Oliver Barret IV in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-06-27 22:18

Jonathan Demoor is de vervanger van Freek Bartels voor de hoofdrol van Oliver Barret IV in Love Story. Love Story vertelt het tijdloze liefdesverhaal, gebaseerd op het succesvolle en gelijknamige boek van Erich Segal. Oliver Barret IV is een veelbelovende rechtenstudent die zijn hart verliest aan Jenny (gespeeld door Celinde Schoenmaker), een muziekstudente uit een arbeidersgezin. Hun liefdesverhaal is even mooi als tragisch.

lees meer...

Nieuws: Jonathan dit najaar in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-04-25 22:19

 

Dit najaar zal Jonathan te zien zijn in het ensemble van de musical Love Story. Tevens zal hij als understudy de rol van Oliver Barret |V op zich nemen.

 

Nieuws: Jonathan Demoor - Stars

Geplaatst door: Webmaster op 2013-03-27 20:29

Jonathan Demoor - Stars

Musicalconcert 2013 ABB in Gorinchem (De Nieuwe Doelen) o.l.v. dirigent Dirk Brossé & orkest La Prima Musica.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Loading