Jonathan Demoor
Jonathan Demoor ACTEUR - ZANGER

Nieuws


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Nieuws: Jonathan in Zalando Reclame

Geplaatst door: Webmaster op 2014-01-03 12:33

Nieuws: Ultieme Kerstgevoel van Jonathan

Geplaatst door: Webmaster op 2013-12-23 18:04

Nieuws: DATUM PREMIÈRE LOVE STORY IS BEKEND

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-14 02:04

Vorige week maandag 4 november zou de grote première plaatsvinden van Love Story. Helaas werd de première op het laatste moment afgezegd, doordat de hoofdrolspeler Freek Bartels last had van een beknelling van een zenuw in zijn rug. Nu is echter de nieuwe datum bekend: Op vrijdag 29 november vindt de première van Love Story plaats in Hoorn, meldt Maurice Wijnen in Show Laat.

“Het gaat gelukkig iets beter met Freek,” vertelt Maurice. “We kijken met de dag hoe het gaat en met de arts die bepaalt of hij het podium op kan of niet. We hebben goede hoop dat Freek er bij kan zijn de 29e.”

De première gaat in ieder geval gewoon door op 29 november, met of zonder Freek. “Mocht het in het uiterste geval niet zo zijn dan gaat de première toch gewoon door. Hoe we dat dan oplossen moeten we nog bepalen. Freek rust op dit moment in ieder moment goed uit om vrijdag de 29e weer opgeknapt te zijn voor de première.”

Nadat de première niet door kon gaan heeft understudy Jonathan Demoor zich in no time helemaal klaargestoomd om de hoofdrol Oliver Barrett lV op zich te nemen. Donderdag 7 november stond hij al Oliver Barrett IV op de planken zodat de musical wel gewoon te zien was in de Nederlandse Theaters.

 

Nieuws: Jonathan als Oliver IV in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-09 00:55

Ook benieuwd naar Jonathan als Oliver IV in Love Story? Nog het gehele weekend zal Jonathan de rol van Freek Bartels overnemen.

Boek uw kaarten http://www.luxortheater.nl/94-1040-Love-Story

Nieuws: Jonathan vanavond op in Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-07 15:38

vanavond mag Jonathan op als Oliver in de musical Love Story. Hij vervangt Freek Bartels die een blessure heeft aan zijn rug .

Nieuws: Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-04 22:58

De première van de musical Love Story, die vanavond te zien zou zijn in Stadsschouwburg Haarlem, wordt uitgesteld. Wegens een beknelling van een zenuw in de rug van hoofdrolspeler Freek Bartels is het voor hem onmogelijk om de première te spelen vanavond. Er zal een alternatieve premièredatum gezocht worden zodra Freek helemaal hersteld is. Met alle genodigden wordt contact opgenomen.

“Een première uitstellen is altijd een hele moeilijke beslissing omdat er veel partijen bij betrokken zijn, maar de gezondheid van onze acteurs staat in dit geval voorop”, zo laat algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties Tanja Dik in een reactie weten. Hoofdrolspeler Freek Bartels heeft last van een beknelde zenuw in zijn rug. Daarom is hij niet in staat om te spelen. “Wij hadden goede hoop dat hij met een dag en nacht rust weer zou kunnen spelen vanavond, maar dat is helaas anders gebleken.” Tanja Dik vertelt dat Freek veel pijn heeft en zich moeilijk kan bewegen. “In overleg met de arts en fysiotherapeut is vanochtend besloten dat hij geen voorstelling kan spelen vandaag.

De understudy Jonathan Demoor wordt versneld ingewerkt om Freek, indien nodig, te vervangen.” De andere hoofdrolspeler in het stuk is Celinde Schoenmaker. Zij twittert maandagmiddag dat ze haar collega veel beterschap wenst. “Het komt goed’, besluit ze. 

Nieuws: Interview Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-10-25 23:55

Nog maar enkele dagen en dan is het zover, de  première van Love Story.

Tescreations.nl zocht de twee hoofdrolspelers Freek Bartels en Celinde Schoenmaker en hun understudies Jonathan Demoor en Liss Walravens voor en tijdens de repetitie op en legde hen een aantal vragen voor.
 

Nieuws: Achter de schermen: Zalando

Geplaatst door: Webmaster op 2013-10-01 20:03

Nieuws: Repetitie Love Story

Geplaatst door: Webmaster op 2013-09-22 10:10

Inmiddels zijn de repetities van Love Story in volle gang!

Nieuws: Zalando reclame

Geplaatst door: Webmaster op 2013-08-26 21:29

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Loading