Jonathan Demoor
Jonathan Demoor ACTEUR - ZANGER

Nieuws


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Nieuws: Jonathan vanaf januari te zien in Hartsvrienden

Geplaatst door: Webmaster op 2014-03-26 18:08

Vandaag kondigde Erwin van Lambaart met trots aan dat Jonathan Demoor vanaf januari 2015 te zien is in de eerste musical van Niehe-van Lambaart Theaterproducties: Hartsvrienden. Jonathan zal de rol van Sammy op zich gaan nemen. 

Hartsvrienden wordt een nieuwe versie van de met 7 tony awards genomineerde musical Blood Brothers.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze als ze volwassen zijn. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op hetzelfde meisje.

Nieuws: Hoe bereid Jonathan zich voor, voor de Passie?

Geplaatst door: Webmaster op 2014-03-22 00:03

Nieuws: De Passie (krantbericht)

Geplaatst door: Webmaster op 2014-03-22 00:00

Nieuws: Jonathan als Oliver lV Barret

Geplaatst door: Webmaster op 2014-02-15 17:02

Aanpassing in de rolverdeling van Love Story voor vanavond... Jonathan zal in theater het Spant te Bussum de rol van Oliver Barrett IV op zich nemen!

Nieuws: Jonathan als Jezus

Geplaatst door: Webmaster op 2014-01-22 15:34

Op Witte Donderdag (17 april) is Merchtem het decor van een Vlaamse versie van ‘De Passie’, een opvoering van een passiespel met Nederlandstalige liedjes van bekende artiesten.

Zojuist maakte Jonathan bekend dat hij de rol van 'Jezus' op zich mag gaan nemen.

Voor meer info: www.depassie.be

Nieuws: De Passie!

Geplaatst door: Webmaster op 2014-01-16 22:37

Op Witte Donderdag (17 april) is Merchtem het decor van een Vlaamse versie van ‘De Passie’, een opvoering van een passiespel met Nederlandstalige liedjes van bekende artiesten.

De (artistieke) leiding van het event is in handen van Stijn Coninx. Naast Rik Torfs (die als verteller optreedt) en Geena Lisa nemen ook Jonathan Demoor, Piet Vansichen en zelfs Pater Karel Stautemas (Pater Motard, priester van de federatie Merchtem) een hoofdrol voor hun rekening.

Onder de muzikanten tellen we o.m. Eric Melaerts en Dirk Brossé.

‘De Passie’, een hedendaagse evocatie van het paasverhaal, werd reeds met veel succes opgevoerd in Nederland en Engeland.

Nieuws: Soldaat van Oranje

Geplaatst door: Webmaster op 2014-01-09 23:02

Vanaf eind April 2014 zal Jonathan te zien zijn als understudy van Erik Hazelhoff en Swing in de succesmusical 'Soldaat van Oranje'!

Nieuws: Jonathan in Zalando Reclame

Geplaatst door: Webmaster op 2014-01-03 12:33

Nieuws: Ultieme Kerstgevoel van Jonathan

Geplaatst door: Webmaster op 2013-12-23 18:04

Nieuws: DATUM PREMIÈRE LOVE STORY IS BEKEND

Geplaatst door: Webmaster op 2013-11-14 02:04

Vorige week maandag 4 november zou de grote première plaatsvinden van Love Story. Helaas werd de première op het laatste moment afgezegd, doordat de hoofdrolspeler Freek Bartels last had van een beknelling van een zenuw in zijn rug. Nu is echter de nieuwe datum bekend: Op vrijdag 29 november vindt de première van Love Story plaats in Hoorn, meldt Maurice Wijnen in Show Laat.

“Het gaat gelukkig iets beter met Freek,” vertelt Maurice. “We kijken met de dag hoe het gaat en met de arts die bepaalt of hij het podium op kan of niet. We hebben goede hoop dat Freek er bij kan zijn de 29e.”

De première gaat in ieder geval gewoon door op 29 november, met of zonder Freek. “Mocht het in het uiterste geval niet zo zijn dan gaat de première toch gewoon door. Hoe we dat dan oplossen moeten we nog bepalen. Freek rust op dit moment in ieder moment goed uit om vrijdag de 29e weer opgeknapt te zijn voor de première.”

Nadat de première niet door kon gaan heeft understudy Jonathan Demoor zich in no time helemaal klaargestoomd om de hoofdrol Oliver Barrett lV op zich te nemen. Donderdag 7 november stond hij al Oliver Barrett IV op de planken zodat de musical wel gewoon te zien was in de Nederlandse Theaters.

 

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Loading