Jonathan Demoor
Jonathan Demoor ACTEUR - ZANGER

Nieuws


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Nieuws: Musical Talent Gala

Geplaatst door: Webmaster op 2017-05-02 23:50

Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar het Nederlands Musical Talent Gala! De Nederlandse grote musicalproducenten presenteren hun meest spraakmakende producties. Van Sweeney Todd tot My Fair Lady en van Annie M.G. tot From Sammy with Love. Naast deze grote producties zijn er optredens van de getalenteerde studenten van Fontys Academie voor Muziek-l en Musicaltheater.

Line-up
Musicalsterren die optreden zijn o.a. Anouk Maas, Freek Bartels, Stanley Burleson, Paul Groot, Jonathan Demoor, Linda Verstraten, Yoran de Bont, Willemijn Maandag, Michelle van de Ven en Luc Steegers. Volg de social media kanalen voor de laatste updates!

Nieuws: LIESBETH, List de Musical

Geplaatst door: Webmaster op 2017-04-26 19:13

Cast LIESBETH, List de Musical bekend gemaakt in Koninklijk Theater Carré onder toeziend oog van Liesbeth List.

Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster, Julia Berendsen en Johnny Barendsen vertolken de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse personality-musical LIESBETH, List de Musical van Ruud de Graaf en Hans Cornelissen. Een musical over één van Nederlands grootste vedettes, haar ongelofelijke leven en indrukwekkende carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon. LIESBETH, List de Musical gaat op zondag 2 oktober in première in Koninklijk Theater Carré en is hierna te zien in theaters door heel het land.

Renée van Wegberg vertolkt de rol van Liesbeth List, Jonathan Demoor zal de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel op zich nemen, Michael Konings speelt Ramses Shaffy, Rolf Koster is te zien als couturier en theaterproducent, Johnny Barendsen is te zien in onder anderen de rol van Cees Nooteboom, Julia Berendse speelt de dochter van Liesbeth en Whitney Houston. De cast wordt gecompleteerd door debutanten Job Greuter en Bernice Havenaar.

Een ongelofelijk leven, een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste. Met de mooiste liedjes van Shaffy, Theodorakis, Piaf en Brel. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

Louis van Beek is verantwoordelijk voor het script (naar het idee van Hans Cornelissen), de regie is in handen van Paul van Ewijk, met muzikale leiding van Alberto Klein Goldewijk.

LIESBETH, List de Musical is vanaf september 2017 in theaters door heel het land.

Nieuws: Soldaat van Oranje - 100ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Geplaatst door: Webmaster op 2017-03-29 20:33

Soldaat van Oranje – De Musical viert 100ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Maandag 3 april 2017 is het honderd jaar geleden dat Erik Hazelhoff Roelfzema werd geboren in Soerabaja op Java. Ter ere van zijn honderdste geboortedag fotografeerde Patricia Steur – in het decor van Minerva – de achttien acteurs die de afgelopen 6,5 jaar de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema hebben gespeeld.

De acteurs van links naar rechts

Foto 1
Van links naar rechts: Theo Martijn Wever, Alex van Bergen, Matteo van der Grijn, Stefan Rokebrand, Julian Looman, Valentijn Benard (huidige cast), Dennis ten Vergert, Jonathan Demoor (huidige cast alternate), Roelant Koper (huidige cast understudy), Bart van den Donker (huidige cast understudy), Thomas Cammaert, Robbert van den Bergh, Lars Mak, Niels Gooijer, Lykele Muus, Dragan Bakema, Jord Knotter en Dorian Bindels

Foto 2:
Onderste rij van links naar rechts: Stefan Rokebrand, Julian Looman, Bart van den Donker (huidige cast understudy), Alex van Bergen, Matteo van der Grijn, Valentijn Benard (huidige cast), Dorian Bindels Bovenste rij van links naar rechts: Theo Martijn Wever, Thomas Cammaert, Lykele Muus, Dennis ten Vergert, Roelant Koper (huidige cast understudy), Robbert van den Bergh, Jonathan Demoor (huidige cast alternate), Niels Gooijer, Lars Mak, Dragan Bakema, Jord Knotter

Nieuws: Jonathan Demoor in 'A New Brain'

Geplaatst door: Webmaster op 2017-03-09 08:38

Freek Bartels en Lone van Roosendaal zijn deze zomer te zien in de musical A New Brain. De voorstelling is half juli twee weken te zien in de Scheepsbouwloods van de NDSM-werf in Amsterdam.Dat heeft de stichting De Kernploeg donderdag bekendgemaakt. Het nieuwe platform wil voortaan iedere zomer een eigen, intieme versie van een niet of nauwelijks in Nederland gespeelde Amerikaanse musical te brengen. Andere rollen zijn er voor Jonathan Demoor, Dennis Willekens, Eva Poppink en Christanne de Bruijn.

A New Brain vertelt het tragikomische verhaal van componist Gordon Schwinn (Bartels) die door een plotselinge hersenaandoening acuut geopereerd moet worden. Daarvoor moet niet alleen zijn schedel open, maar ook zijn geest: kiest hij aan de vooravond van de operatie voor zijn dierbaren of grijpt hij dat moment aan om dat ene briljante nummer te schrijven waarmee hij, mocht de operatie niet slagen, het ‘eeuwige leven’ krijgt?

De cast wordt begeleid door een live-band. De muziek en liedteksten zijn van Wiliam Finn, die eerder een Tony Award won voor zijn voorstelling Falsettos. Hij schreef het scenario met James Lapine (Into the Woods). De regie van de Nederlandse versie is in handen van Benno Hoogveld.

De kaartverkoop is inmiddeels geopend, op: www.de-kernploeg.nl

 

Foto: Karen Scheffers

Nieuws: Zo zou ik mezelf niet omschrijven

Geplaatst door: Webmaster op 2017-03-07 19:53

Jonathan is met de voorstelling "Zo zou ik mezelf niet omschrijven" op het Café Theater Festival uitgeroepen tot WINNAAR van de Podiumprijs voor het festival de "Zwarte Cross"!

Nieuws: Vlaamse radiocommercial

Geplaatst door: Webmaster op 2017-03-07 19:49

Met de stem van Jonathan.

Nieuws: Beauty and the Beast

Geplaatst door: Webmaster op 2017-01-31 20:54

Vanaf 22 maart zal Jonathan in de Vlaamse bioscopen te horen zijn als...Lumière!

Beauty and the Beast is een Amerikaanse remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1991. Jonathan heeft in deze live-action musicalfilm de stem van Ewan McGregor (Lumière) in het Vlaams nagesynchroniseerd.

Nieuws: Jonathan opnieuw Erik Hazelhoff Roelfzema.

Geplaatst door: Webmaster op 2017-01-26 20:03

Vanaf 1 februari keert Jonathan in Katwijk terug naar Soldaat van Oranje! Hij zal daar, afwisselend met Valentijn Benard, de hoofdrol van Erik Hazelhoff vertolken.

Nieuws: Gastrol in GTST

Geplaatst door: Webmaster op 2016-11-16 22:08

Afgelopen week was Jonathan in Goede Tijden, Slechte Tijden 4 afleveringen te zien als rechercheur Danny Drieborg.

Nieuws: Workshops & Masterclasses

Geplaatst door: Webmaster op 2016-08-17 21:00

Workshop acteren 1
25 september, 12.00 - 14.00 uur 

In de acteerworkshops van Jonathan Demoor werk je met een groep aan je acteerkwaliteiten. Tijdens de workshop wordt de focus gelegd op het thema 'tekstbehandeling'. Hoe benader je een tekst? Wat zijn de valkuilen? Hoe bereid je je voor? Doordat de groepen klein zijn, is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Jonathan zal één op één met je werken om je tips te geven hoe je zo natuurlijk mogelijk kunt spelen. Ook is er ruimte om op elkaar te reflecteren, zodat je leert van je mededeelnemers. Voorafgaand aan de workshop ontvang je scènemateriaal ter voorbereiding op de workshop.

Locatie
Theaterstudio Amsterdam
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Kosten
€ 35.00 *

Klik HIER om in te schrijven

Workshop acteren 2 
25 september, 14.30 - 16.30 uur 

Deze workshop is gelijk aan de eerdere workshop om 12.00 uur. Enkel de start- en eindtijd verschillen.

In de acteerworkshops van Jonathan Demoor werk je met een groep aan je acteerkwaliteiten. Tijdens de workshop wordt de focus gelegd op het thema 'tekstbehandeling'. Hoe benader je een tekst? Wat zijn de valkuilen? Hoe bereid je je voor? Doordat de groepen klein zijn, is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Jonathan zal één op één met je werken om je tips te geven hoe je zo natuurlijk mogelijk kunt spelen. Ook is er ruimte om op elkaar te reflecteren, zodat je leert van je mededeelnemers. Voorafgaand aan de workshop ontvang je scènemateriaal ter voorbereiding op de workshop.

Locatie
Theaterstudio Amsterdam
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Kosten
€ 35.00 *

Klik HIER om in te schrijven

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Loading